kaike en koiere
zaandijk leeft
Op de Lagedijk is ruimte voor circa 150 kramen.zaandijk leeft
Als u een rek of iets dergelijks naast uw kraam wilt plaatsen, dient dit bij de inschrijving worden aangegeven, hiervoor rekenen wij een grondplaats van 4 meter.

KAIKE en KOIEREMARKT - Zondag 18 augustus 2019

Op de Lagedijk in Zaandijk wordt op zondag 18 augustus 2019 de leukste en gezelligste Kaike en Koieremarkt (tweede hands- en curiosamarkt) gehouden, in het decor van historische panden, van 10.00 tot 17.00 uur

Er is ruimte voor circa 150 kramen, die als een lint over de locatie slingert. De organisatie wil de markt ook in de komende jaren op kwaliteit houden. En zoekt naast de huurders die van het eerste uur op de markt staan nieuwe kraamhouders met leuke mooie curiosa en verzamelaarsartikelen.

Voorwaarden
Uw inschrijving moet uiterlijk voor 30 juni 2019 in ons bezit zijn. Plaatsing op volgorde van binnenkomst.

Als u vorig jaar ook van de partij was, houden wij er u zoveel mogelijk rekening mee dat u op dezelfde plaats komt te staan.

Wij bieden u een kraam of een grondplaats aan. De kraam en de grondplaats hebben een lengte van 4 meter.

Als u een rek of iets dergelijks naast uw kraam wilt plaatsen, dient dit bij de inschrijving worden aangegeven, hiervoor rekenen wij een grondplaats van 4 meter!

Gelet op de strengere eisen van de Brandweer is het niet mogelijk om zaken voor uw kraam en naast uw kraam te plaatsen. Alleen als u hiervoor een grondplaats heeft gehuurd!

Voor stroomvoorziening kan in beperkte mate worden gezorgd, voor en stroomaansluiting van 220 volt rekenen wij € 15,00 per aansluiting, krachtstroom is niet beschikbaar. Huur voor een kraam is € 45,00. Huur van de grondplaats is € 32,50

Afval
Wij verwachten dat de huurders eigen afval weer mee naar huis nemen. Dat scheelt u en ons veel extra kosten. Wij vragen van u geen borgsom. De volgende spelregels zijn dan van toepassing: Voordat u uw kraam of grondplaats verlaat meldt u dat aan de marktmeester, deze controleert u plaats. Indien u zich niet afmeldt bij de marktmeester en achteraf blijkt dat er AFVAL op uw plaats te liggen. Dan krijgt u een naheffing van € 25,00 per plaats.

Betalingen voor 30 juni a.s. op rekeningnummer NL21INGB0004960804, Stichting Zaandijk Leeft, Zaandijk.

Bij plaatsing zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met uw voorkeur voor een plaats, maar wij garanderen u niets.

Inschrijven
De organisatie behoud het recht voor om inschrijvingen te weigeren.

Na ontvangt van uw betaling ontvangt u in juli uw kraamnummer, overige informatie over route, uitladen en parkeren van uw auto, het is niet mogelijk om uw auto bij uw kraam te laten staan.

Heeft u nog vragen?
Voor informatie over de Zaandijker Markten, Jan Duijvis, Domineestuin 5, 1544 PT Zaandijk, 075-6287698 of 06-54247882, duijvis@telfort.nl

Vul hier het inschrijvingsformulier in