jaarmarkt
zaandijk leeft
Op de Lagedijk is ruimte voor circa 150 kramen en standwerkers.zaandijk leeft
Als u een rek of iets dergelijks naast uw kraam wilt plaatsen, dient dit bij de inschrijving worden aangegeven, hiervoor rekenen wij een grondplaats van 4 meter.

JAARMARKT - Zaterdag 17 augustus 2019

Op de Lagedijk in Zaandijk wordt op zaterdag 17 augustus 2019 de leukste en gezelligste jaarmarkt gehouden, in het decor van historische panden, van 10.00 tot 17.00 uur Er is ruimte voor circa 150 kramen en standwerkers, die als een lint over de locatie slingert.

Onze organisatie staat voor de uitdaging om de Jaarmarkt in Oud Zaandijk de gezelligste en leukste Jaarmarkt te laten zijn.

Uw inschrijving moet uiterlijk voor 30 juni 2019 in ons bezit zijn. Kraamhuurder van voorgaande jaren hebben voorrang bij inschrijving ten opzichte van nieuwkomers.

Etenswaren verkopers zijn reeds voldoende aanwezig.

Als u vorig jaar ook van de partij was, houden wij er u zoveel mogelijk rekening mee dat u op dezelfde plaats komt te staan. Wij bieden u een kraam of een grondplaats aan. De kraam en grondplaats hebben een lengte van 4 meter.
Voor stroomvoorziening kan in beperkte mate worden gezorgd, voor een stroomaansluiting van 220 volt rekenen wij € 15,00 per aansluiting, krachtstroom aansluitingen zijn niet aanwezig.

Huur voor een kraam is € 60,00. De grondplaats huur is €45,00.
!! Als u een rek of iets dergelijks naast uw kraam wilt plaatsen, dient dit bij de inschrijving worden aangegeven, hiervoor rekenen wij een grondplaats van 4 meter.

Gelet op de strengere eisen van de Brandweer is het niet mogelijk om zaken voor uw kraam en naast uw kraam te plaatsen. Naast uw kraam alleen als u hiervoor een grondplaats heeft gehuurd.

Spelregels
Wij verwachten dat de huurders eigen afval weer mee naar huis nemen. Dat scheelt u en ons veel extra kosten. Wij vragen van u geen borgsom. De volgende spelregels zijn dan van toepassing: voordat u uw kraam of grondplaats verlaat meldt u dat aan de marktmeester, deze controleert u plaats. Indien u zich niet afmeldt bij de marktmeester en achteraf blijkt dat er afval op uw plaats te liggen. Dan krijgt u een naheffing van € 25,00 per plaats.

Betalingen voor 30 juni a.s. op rekeningnummer NL21INGB0004960804 van de Stichting Zaandijk Leeft, Zaandijk.

De organisatie behoud het recht om inschrijvingen te weigeren, o.a. ter bescherming van te veel van een soort handel, daarom is het van het grootste belang dat u precies aangeeft wat u verkoopt.

Beoordeling zal plaatsvinden op volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren!

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u medio/eind juli uw kraamnummer, overige informatie over route, uitladen en parkeren van uw auto, het is niet mogelijk om uw auto bij uw kraam te laten staan.

Heeft u nog vragen?
Voor informatie over de Zaandijker Markten, Jan Duijvis, Domineestuin 5, 1544 PT Zaandijk, 075-6287698 of 06-54247882, duijvis@telfort.nl

Vul hier het inschrijvingsformulier in